Om mig

Om mig – Karin Andersson – ägaren till Karins Goa Händer

En sida om mig – Karin Andersson som är född i Stockholm och flyttade till Skåne 2001. Jag har i över 30 år varit intresserad av meditation. Jag började med mental avslappning när jag tävlingssimmade i tonåren.

Reiki healing kom in i mitt liv.

Reiki kom jag i kontakt med första gången sommaren 1994. Jag sprang i ett motionsspår och vrickade foten.  Då hade jag turen med att det kom en man som gav mig Reiki healing. Han berättade om Hälsans Hus i Stockholm. Min nyfikenhet fick mig senare att kontakta Hälsans hus. Skog, sjö och natur har varit en viktig del av mitt liv sedan jag kunde gå.

Våren 1995 provade jag Reiki för första gången. Jag bestämde mig för att gå kursen Reiki I för Berit Savercé, Hälsans Hus i Stockholm. År 1998 gick jag Reiki II, även denna gång för Berit Saversé. Genom åren tränade jag en del på mig själv, vänner och bekanta.

Våren 2007 bestämde jag mig för att gå Reiki 3A (ART – Avancerade Reiki tekniker), Reiki Master  i Höör, för Timiann Olsen som har varit Reikimaster i många år. 2008 startade jag Karins Goa Händer och nu ger jag både behandlingar och är utbildare i Reiki. Nu i sommar kommer jag vidareutveckla min Reiki och gå kurs i Karuna Reiki.

Medicinsk grundkurs

2009 gick jag Medicinsk grundkurs på gymnasienivå – motsvarande undersköterskornas Basmedicin på Axelson i Stockholm. Det var riktigt intressant att läsa anatomi och lära mig mer om hur kroppens olika delar fungerar väl tillsammans.

Mediumskap och Medial vägledare

År 2009 upptäckte jag att jag hade halva bokhyllan fylld av böcker om medialitet. Då insåg jag att hade ett starkt intresse och jag fick börja gå kurser och cirklar i medial personlighetsutveckling. På dessa kurser och cirklar fick jag fick öva upp min intention och mediala förmåga. I övningarna ingick även att träna att prata från en scen inför publik. Mycket nyttigt för de flesta av oss oavsett personlig läggning. Jag har övat av och till sedan dess. I mars 2017 kommer jag att början min utbildning till Certifierad medial vägledare. Det ska bli så roligt.

Att ge Reikibehandlingar är riktigt roligt och avslappnande även för mig. Ofta kommer människor som är trötta, med smärta och/eller stressade livssituation. De går piggare, gladare och mer redo att möta vardagen igen.

När jag inte arbetar med Karins Goa Händer driver jag företaget Solsnäckan AB, där jag säljer en rolig liten dator som heter Raspberry Pi.

Om mig - Karin Andersson ägarinna av Karins Goa Händer

Karin Andersson – Karins Goa Händer

Uppdaterad 2017-02-25