Om Karins Goa Händer

Karins Goa Händer startade första gången 2009.  Vid en lättare utbrändhet 2011 behövde jag lägga ner firman under en liten period. Sedan startade jag firman 2012 igen.

I oktober 2019 såldes firman till Solsnäckan AB och är en bifirma till aktiebolaget.

Karin Janssons historia

Karin föddes i Stockholm och flyttade till Skåne 2001. Jag har i över 30 år varit intresserad av meditation. Jag började redan i tonåren med mental avslappning när jag tävlingssimmade.

Reiki healing kom in i mitt liv.

Reiki kom jag i kontakt med första gången sommaren 1994. Jag sprang i ett motionsspår och vrickade foten.  Då hade jag turen med att det kom en man som gav mig Reiki healing. Han berättade om Hälsans Hus i Stockholm. Min nyfikenhet fick mig senare att kontakta Hälsans hus. Skog, sjö och natur har varit en viktig del av mitt liv sedan jag kunde gå.

Våren 1995 provade jag Reiki för första gången. Jag bestämde mig för att gå kursen Reiki I för Berit Savercé, Hälsans Hus i Stockholm. År 1998 gick jag Reiki II, även denna gång för Berit Saversé. Genom åren tränade jag en del på mig själv, vänner och bekanta.

Våren 2007 bestämde jag mig för att gå Reiki 3A (ART – Avancerade Reiki tekniker), Reiki Master  i Höör, för Timiann Olsen – numer boende i Köpenhamn, som har varit Reikimaster i många år. 2008 startade jag Karins Goa Händer och nu ger jag både behandlingar och är utbildare i Reiki. På sommaren 2017 gick jag min  Karuna®  Reiki som under kursens gång blev Holy Fire II ® av Gun Mossberg Bjerling i Göteborg. Ingen helt självklar energi för mig, men jag är imponerad av dess milda men effektiva kraft. Holy Fire är Kristusenergin. Kristendomen har ändå funnits i 2 000 år, så nått är bra, även om mycket ont har hänt i dess följe.

I år 2019 har jag även gått fortsättningskursen Holy Fire III ® som en uppgradering av energin.

Medicinsk grundkurs

2009 gick jag Medicinsk grundkurs på gymnasienivå – motsvarande undersköterskornas Basmedicin på Axelson i Stockholm. Det var riktigt intressant att läsa anatomi och lära mig mer om hur kroppens olika delar fungerar väl tillsammans.

Mediumskap och Medial vägledare

År 2009 upptäckte jag att jag hade halva bokhyllan fylld av böcker om medialitet. Då insåg jag att hade ett starkt intresse och jag fick börja gå kurser och cirklar i medial personlighetsutveckling. På dessa kurser och cirklar fick jag fick öva upp min intention och mediala förmåga. I övningarna ingick även att träna att prata från en scen inför publik. Mycket nyttigt för de flesta av oss oavsett personlig läggning. Jag har övat av och till sedan dess. I mars 2018 blev jag tog jag min Certifiering till medial vägledare. Här känner jag att jag kan göra nytta både som vägledare och ge besked från anhöriga.

Att ge Reikibehandlingar är riktigt roligt och avslappnande även för mig. Ofta kommer människor som är trötta, med smärta och/eller stressade livssituation. De går piggare, gladare och mer redo att möta vardagen igen.

När jag inte arbetar med Karins Goa Händer är jag redovisningskonsult i företaget Solsnäckan AB.

Om mig - Karin Andersson ägarinna av Karins Goa Händer

Karin Jansson – Karins Goa Händer

Uppdaterad 2022-09-11