Medial Rådgivning

Medial rådgivning – vägledning

Medial rådgivning för att få hjälp att komma vidare i livets kaos och problem. För mig är medial rådgivning eller vägledning, ett respektfullt sätt  att hjälpa dig att komma vidare i livet. Ett sätt genom dig, mig, min intuition och mina guider hitta nya perspektiv och därmed nya dörrar att öppna och gå vidare.

Perspektiv du inte hade en aning om att de fanns när du kom. Ibland kan man behöva få hjälp att få avslut eller hitta nya ibland okända vägar och därmed få ett mer meningsfullt liv. Eller kanske lika viktigt kunna acceptera de delar i livet som inte går att ändra.

Medial rådgivning för livets snurror. Bild på tarotkort , stenhjärta och Lotusljushållare.

Medial rådgivning för livets vägskäl och dilemman. 

Tarotkurs

Under tarotkursen lär vi oss tolka symboler i korten genom egen intuition. Dag 1 övar vi symbolspråk genom olika övningar och  Dag 2 övar vi på olika varianter av läggningar och vad man behöver tänka på när man läser tarotkorten för en annan person. Kursstart enligt överenskommelse.

Mitt arbetssätt när jag lägger tarotkort.

Mitt arbetssätt går ut på att du ställer en fråga i taget. Jag fokusera, lägger tarot– eller änglakort och ritar upp ett vägledningskarta på ett papper medan jag pratar. Jag spelar även in rådgivningen på en ljudfil som jag mejlar dig senare. Vägledningskartan på papper får ta med dig hem direkt. Har du fler frågor, tar vi en ny fråga och fortsätter så länge som vi kommit överens om innan vi startade med vägledningen.

Jag gör olika läggningar för olika problem. Lite kortare läggningar ett till tre kort som jag pratar runt omkring. Frågor om vad som händer inom 1 månad till ett år lägger jag 4 till 12 kort beroende på  hur lång tid frågan om fattar.

Tanken är att öppna upp för nya tankar och idéer för nuvarande problem.

Självklart har jag tystnadsplikt för allt som sägs och eventuellt händer i rummet. Tänk på att din fråga ska handla om dig och inte om någon över 13 år. Unna dig lyxen att fråga om dig själv.

Jag är certifierad medial rådgivare genom Lena Svensson, Certifierat Medium i Örkelljunga.

Distansläggning: 150 kr för 15 minuter och 350 kr för en halvtimme – antingen per mejl eller telefon efter överenskommelse.

Enklaste sättet att boka tid är att skicka ett mejl från mitt kontaktsida .