Reikikurser

Reikikurser med Karins goa händer!

Har du fått minst en Reikibehandling och blivit nyfiken på att lära dig mer om Reiki?

Reikikurser finns i en mängd olika steg och i olika former. Jag ger kurser i  Holy Fire III®/Uusi Reiki i Steg 1 – 3 och Holy Fire III Karuna® master . Jag utbildar även i Icara Reiki Steg 1- 3 som är en Reikiform. Icara Reiki är utvecklad av Sofie Johansson-Annegren, Sundsvall genom kanalisering.

 1. HolyFire III®/Usui Reiki Steg 1 HolyFire III ®/Usui är grundkursen där du lär dig ge Reiki på en person som finns fysiskt i din närhet. Vi går igenom grunderna och historiken i Reiki och hur man ger andra behandlingar. Vad lagen säger om vilka personer som man får ge Reiki till. Bemötande och övande på att ge Reiki. Gå igenom vad som är Reiki. Metod för att själv snabbt komma ned i ett lugn. Tillägg till Reiki: Lära sig att göra chakrabalansering med pendel. I kursavgiften ingår diplom, ett häfte och en bok om Reiki. Kursen pågår under två dagar. Mer information hittar du under fliken Reiki 1. HolyFire är en ny kristusenergi som kom till William Lee 2014.
 2. HolyFireIII®/Usui Reiki Steg 2 HolyFire II/Usui är fortsättningskurs och nu lär vi oss distanshealing till personer på andra geografiska platser och till situationer.  När du har gjort sammanlagt 100 st praktiska övningar på olika sätt. Skrivit ner dina upplevelser på ett papper eller fil kommer du att få ditt diplomet. Kurstillfället är en dag och sedan brukar det ta ett antal månader att göra övningarna.
 3. HolyFireIII®/Usui Reiki Steg 3 HolyFire II/Usui Reiki 3 är uppdelad i två grenar och pågår i tre dagar. Reikimaster är för dig som vill utbilda nya Reikiutövare.  Reiki 3 – Avancerade Reikitekniker för dig som fortsätta med att vara Reikiutövare med nya verktyg utan att behöva bli lärare.
 4. HolyFireIII®/Usui Karuna Reiki master är för dig som gått Reikimaster och vill vidareutbilda dig med nya energier och kunna använda fler symboler. Kursen pågår under 3 dagar pga de nya energierna och många viktiga diskussioner.

Sofi Annegrens Reikikurser

 1. Icara Reiki är en ny form av Reiki och som är kanaliserad av Sofie Johansson-Annegren, Sundsvall. Sofie har arbetat med Reiki i 15 år och är en mycket duktigt tecknare. Hon har därför lätt att rita av de symboler som hon får till sig vid kanalisering.
"I Reiki ger vi med hjärtat - bild på ett vitt keramikhjärta. Reikikurser

I Reiki ger vi med hjärtat.

Kursdatum för Reikikurser 2019

 • HolyFire III@/Usui Reiki Steg 1 – 29 – 30 augusti.
  Förkunskap: Provat egen Reikibehandling samt mediterat några gånger.
 • HolyFire III@/Usui Reiki Steg 2 – 31 oktober – 1 november.
  Förkunskap: Reiki Steg 1
 • HolyFire III@/Usui Reiki Steg 3 master – ingen kurs hösten 2020.
  Förkunskap: Reiki Steg 2 och minst två års arbete med Reikibehandlingar. Kunna uppvisa någon av följande tre;  intyg för Medicinsk baskunskap nivå undersköterska, diplom från massageutbildning, intyg från Axelssons, eller flera års arbete som vårdbiträde. Ni kommer att få hemuppgift mellan  kursdagarna.
 • Holy Fire III®/Uusi Karuna Reiki master – Ingen kurs hösten 2020. Förkunskap: Reiki Master

Plats för alla kurserna är: Brunnsallén 77 i Ramlösa, Helsingborg. Tågstation: Ramlösa station eller Stadsbuss 2 Hållplats Wallisgatan. Promenadavstånd från Ramlösa station: ca 10 minuter. Platsen kan komma att ändras under 2018.

Priser för Reikikurser

 • HolyFire III@/Usui Reiki 1 och Icara Reiki 1 – 2 500 kr inklusive moms. Inklusive kursbok och diplom.
 • HolyFire III@/Usui Reiki 2 – 2 800 kr inklusive moms. Inklusive diplom. Kursboken ingår i Kurs Reiki 1.
 • HolyFire III@/Usui Reiki 3a – 4 000 kr inklusive moms. Inklusive kursmaterial och diplom.
 • HolyFire III@/Usui Reiki 3 master – 6 000 kr inklusive moms för båda kurserna Reiki 3a och Reiki 3. Inklusive kursmaterial och diplom.
 • HolyFire III@/Usui Karuna Reiki – 6 000 kr inklusive moms. Inklusive kursmaterial och diplom.

Har du gått Reiki Steg 1, 2 eller 3 tidigare, men vill repetera går du gratis. Din motprestation är att hjälpa mig med övriga kursdeltagare.

Anmälningsavgiften på 500 kr ska betalas för att garantera dig en plats på vald kurs. Denna avgift återbetalas endast mot uppvisande av läkarutlåtande. Hela kursavgiften ska vara inbetald senast tre dagar innan kursen startar.  Avanmälan ska lämnas senast sju dagar innan kurs för att kursavgift minus anmälningsavgiften ska betalas tillbaks.

Jag följer Förenade Reikiförbundets riktlinjer och när jag ger Reikikurser enligt HolyFire III@/Usui Reiki metoden. Vi kommer att komma in på annat än Reiki under kursdagarna. Men jag kommer att vara tydligt med vad som är vad. Ofta hamnar kursdeltagarna i en dialog om andlighet i stort.

Under alla kurser i Reiki kommer du att behålla dina kläder på kroppen, så ta gärna på dig bekväma kläder.

Jag är återförsäljare åt Secourong bokförlag som säljer böcker om Reiki och cd-skivor som är bra musik för fokusering när man ger Reiki.

Uppdaterad 2020-04-10