Reikibehandling

Reikibehandling med healing eller avslappnande massage

Reiki healing

Reikibehandling går till så att du lägger dig på en brits i ett varmt behandlingsrum. Rummet har en svag belysning, levande ljus och en behaglig stämning. Lugn musik finns också i rummet. Allt för att få en bra chans att nå djupavslappning.

Jag börjar med att ”scanna” av din kropp med mina händer en till två decimeter ovanför hela din kropp. På detta sätt känner jag  av var du behöver mest Reiki just denna gång. Därefter lägger jag mina händer mjukt och försiktigt på olika ställen på din kropp som finns inom bekvämlighetszonen. Därefter väcker jag upp dig mjukt och försiktigt ur djupavslappningen till en resterande dag i lugnets tecken.

Vad du kan uppleva? Det är väldigt olika från person till person och gång från gång. Många upplever värme och avslappning under behandlingen. Vissa kan ibland somna, vilket de verkligen behöver vid tillfället. Reikin fortsätter att verka i alla fall. Ytterligare andra upplever halvvakna drömsekvenser som ger dem insikter i de problem som de har i vardagen.

Jag är medlem i Förenade Reikiförbundet och följer deras etiska råd och riktlinjer för Reikikurserna.

Avslappnande massage

Jag ger avslappnade massage till dig som känner dig spänd i musklerna. Jag trycker även ut muskelknutor, för att få musklerna att kunna slappna av lättare. Musklerna lär sig på så sätt att känna skillnad på spänt och avslappnat läge.

Behandlingen går till så att jag tar en fjärdedel av kroppen i taget, eller den del som behöver massage. Samtidigt ger jag även Reiki healing på den del som jag masserar.

Jag är självlärd och därför ger jag inte medicinsk massage.

  • Reikibehandling på 45 minuter kostar 450 kr.
  • Reikibehandling på 30 minuter kostar 300 kr.
  • Avslappnande massage på 30 minuter kostar 300 kr

Plats: Ramlösa – Brunnsallén, Helsingborg. Exakt adress fås vid bokning.

Karin Andersson - Karins Goa Händer på foto - älskar att ge Reikibehandling

Karin Andersson – ägarinna till Karins Goa Händer

Uppdaterad 2017-02-23