Reiki Steg 1 kurs i HolyFire III®/Usui

Reiki Steg 1 kurs i HolyFire III®/Usui Naturliga healingtekniker

Reiki Steg 1 kurs i HolyFire III®/Usui ger dig kunskaper hur man ger  Reiki healing till andra personer och till dig själv.  Etiska regler för bemötande.

Reiki är framtagen av en Master Usui som levde i Japan runt förra sekelskiftet. Därefter togs Reiki till västvärlden och USA av Fru Takata.

Reiki Steg 1 kurs i HolyFire III®/Usui Reiki Steg 1 pågår normalt i två dagar mellan kl 10.00 – 18.00 (8 h/dag) under en helg. För tider se ovan.

Du kommer att få lära dig vad Reiki är, hur påverkar det kropp och själ. Vilken nytta finns med Reiki? Vad behöver man tänka på när man ger sig själv och andra Reiki. Hur gör man, när man ska ge Reiki? Vi kommer att blanda teori och praktik under de fyra passen. Jag är noga med att hålla mig till traditionell Reiki. Kommer vi under kursen in på andra delar av alternativa friskvården, så berättar jag det. Så att du vet vad som är Reiki och vad som inte är Reiki när du har gått klart kurser. Vi kommer att ha kurstillägget hur man gör Chakrabalansering med pendel.

Jag använder mig av HolyFire II i mina Reikikurser som är nytillkommen energi från 2014 till Reiki. En stark och effektfull energi som kompletterar Reikienergierna väl.

Kursinnehåll

  • Kursdeltagarna kommer att få ett kompendium med de teoretiska delarna under kursen, som du kan läsa när ni kommer hem.
  • Delta i flera vägledda meditationer på den nivå där den person som kan minst i gruppen befinner sig.
  • Kursen innehåller en initiering och flera upplevelsemeditationer som innebär att du får redskap att utföra Reiki på fysisk person.
  • Praktiska övningar som vi gör på oss själva och på varandra för att lära handteknikerna. Vad man behöver tänka på när man ger Reiki till en annan person.
  • Prova på vad aura är för något.
  • I kursavgiften ingår var sitt ex av Reiki – Naturlig healing genom den Universella Livsenergin av Gun Mossberg och kursboken Reiki – den helande beröringen.
  • En lättare lunch.
  • Kursdiplom i slutet av dag 2.
  • En massa erfarenhet, skratt och djupa diskussioner om Reiki och annat.
  • Möjlighet att ställa alla möjliga frågor, både dumma och kloka frågor.

Efter kursen kommer vi att ses minst fyra gånger.

För dig som därefter vill gå vidare finns även Reiki Steg 2 och Reiki ART och/eller Reiki master

Jag följer Förenade Reikiförbundets etiska regler och rekommendationer när jag genomför Reiki Steg 1 kurs i HolyFire II®/Usui Reiki.

Logga för Förenade Reikiförbundet har satt upp regler för kvalitetssäkra Reiki Steg 1 kurser.

Förenade Reikiförbundet för oss som arbetar seriöst.

 Kurser hösten 2020

Nedanstående datum är endast preliminära och fastställs utifrån hur Corona-pandemin pågår och Folkhälsomyndighetens beslut. För närvarande ligger mitt beslut fast vid att endast hålla fysiska Reikikurser.

Holy Fire III® Reiki I 29 – 30 augusti.

Plats: Brunnsallén 77 i Ramlösa, Helsingborg.
Kostnad: 2 500 kr ink moms kurslitteratur ingår.